Zo zien wij het

logo Ouderraad

In het leven en in deze maatschappij worden we heel erg individualistisch gevormd.Mijn instelling is wel dat je leven mooier en gekleurder wordt door niet alleen maar voor jezelf iets te doen maar ook voor anderen. Door met elkaar dingen voor elkaar en anderen te maken maak je de wereld een stukje mooier en samenhangender. Het ontwikkelen en stimuleren van deze denkwijze is een groot goed waarvan ik hoop dat onze kinderen veel opsteken.
Als voorzitter van de OR van de dorpsschool Rozendaal hoop ik daarmee het goede voorbeeld te geven: hoe druk je het zelf ook hebt: het leven wordt mooier en gekleurder door ook voor anderen je handen uit de mouwen te steken en te laten zien dat je dat belangrijk vindt. En door samen te werken wordt een eindproduct altijd interessanter.

 

Mevr. M. Prakke, voorzitter Ouderraad

SVZ hannelore
"Voor de toekomst van onze leerlingen is belangrijk dat ze vanuit een zelfbewuste ‘ik’ de samenwerking aangaan met anderen."
Hannelore Bruggeman, voorzitter college van bestuur
ikjijwij button
"Waaraan zie je dat wij openbare scholen zijn? Bij ons heet dat 'ik, jij, wij'. Met die slogan zetten wij de kernwaarde van het openbaar onderwijs 'Van en voor de samenleving' voorop."
Alle elf scholen van Scholengroep Veluwezoom